Beleggen en Ontwikkelen

De beste investeringskansen komen niet op de markt.

Achter de schermen zijn wij net zo ambitieus als vóór de schermen.

Aankoop en Verkoop beleggingen

Beleggen is een dynamisch spel waarbij de beste kansen niet altijd openbaar zijn. Als actieve ondernemer zoekt u wellicht naar zorgeloze beleggingen, terwijl een creatieve duizendpoot voortdurend bezig is met nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Het speelveld verandert continu door invloeden zoals politiek, vestigingsklimaat en fiscale consequenties. Het bijhouden van deze ontwikkelingen is een uitdaging. Hoe houdt ú dat allemaal bij? Heeft u bijvoorbeeld een goede accountant die u constant bijstaat? Goede beleggingen beginnen bij goed assetmanagement, en vooral bij goede huurcontracten.

Ditters Bedrijfsmakelaars maakt deel uit van de Ditters Groep en biedt als groep een uniek totaalpakket aan diensten aan. Gezien de steeds strenger wordende eisen met betrekking tot duurzaamheid van vastgoed, is het goed voorstelbaar dat locaties in de veranderende samenleving een nieuwe en rendabele bestemming nodig hebben.

Of het nu gaat om wonen, werken of zorg, wij beschikken over de expertise om uw portefeuille te onderzoeken, aan te passen en te begeleiden naar het optimale resultaat voor de lange termijn.

Elk goed idee begint met een kopje koffie en een goed gesprek.

Beleggen

De meest waardevolle beleggingen vindt u niet op de reguliere markt; die houdt u natuurlijk zelf in de hand. Toch evolueren tijden en veranderen zaken. Een actieve ondernemer met een hectische agenda zoekt een zorgeloze belegging, terwijl een creatieve duizendpoot altijd op zoek is naar het volgende idee, de volgende ontwikkeling.

Intussen verandert het speelveld, de politiek, het vestigingsklimaat en de fiscale consequenties. Hoe houdt u dit allemaal bij? Heeft u een betrouwbare accountant die u voortdurend ondersteunt? Succesvolle beleggingen beginnen met doeltreffend assetmanagement, vooral gebaseerd op solide huurcontracten. Met ons uitstekende en uitgebreide netwerk staan wij klaar om u optimaal van dienst te zijn.

Ontwikkelen

Veel eigenaren van grond en vastgoed kennen de potentie van hun eigendommen maar al te goed. Toch rijzen vragen zoals: waar te beginnen, wat zijn de kosten, wat heb ik nodig, en wie moet ik benaderen? Het proces van het ontwikkelen van een nieuw bestemmingsidee verloopt vaak met uitdagingen. U staat voor de eisen van de gemeente, de belangen van de omwonenden en niet te vergeten de behoeften van de eindgebruiker. Gedurende dit proces wordt het idee doorgaans verfijnd, aangepast en geoptimaliseerd totdat alle betrokken partijen aan boord zijn. Met andere woorden, zodra de meeste puzzelstukjes op hun plek liggen, weten we gezamenlijk wanneer het laatste stukje gelegd kan worden.

Bedrijf overdragen of beleggen?
Opvolging of investeren in bedrijfsvastgoed: wat is de optimale keuze? Moet u het bedrijf verkopen, vastgoed behouden en langdurig verhuren, of is er een andere strategie? In de huidige uitdagende tijd, waar het vinden van een geschikte opvolger soms een complex vraagstuk is, is het raadzaam om een grondig onderzoek te starten. Is herbestemming van uw huidige locatie de beste route? Of zijn aanpassingen, verduurzaming of een locatie-upgrade de meest passende keuzes? Bij BOG begrijpen we dat uw bedrijf vaak uw levenswerk is, en we staan klaar om u te adviseren. Met aandacht voor al uw wensen en een brede blik op alle mogelijkheden helpen we u graag verder.