Consultancy en Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een adviseur voor één bedrijfspand of een volledige optimalisatie van uw vastgoedportefeuille?

De koffie loopt.

Consultancy

Ditters Bedrijfsmakelaars beschikt over een uitgebreid netwerk van experts, waaronder getalenteerde architecten, interieurbouwers, accountants en notarissen.
Samen met onze kennis en uw eigen netwerk bieden wij op maat gemaakt advies. Of u nu een strategisch huisvestingsvraagstuk heeft, uw bedrijf wilt uitbreiden, fuseren, inkrimpen of een nieuwe vestiging overweegt, wij zijn uw betrouwbare partner.

Wij maken graag tijd voor u vrij om te luisteren naar de doelstellingen. Aan ons vervolgens de taak om de juiste locatie te vinden bij deze wensen. Of het hier nu gaat om logistiek vastgoed op de best denkbare locatie ten opzichte van de locaties van uw klanten en/of relaties of dat het gaat om een nieuw uithangbord van uw fantastisch presterende onderneming? Ditters Bedrijfsmakelaars helpt u verder.

Voor elke vraag is een antwoord.

NVM Nieuwbouw- en verkoopspecialist

Ditters Bedrijfsmakelaars B.V. beschikt over een deskundig en hecht team dat maatwerk, loyaliteit en persoonlijke aandacht centraal stelt. Onze NVM makelaars staan voor een eerlijk en betrouwbaar advies en een goede begeleiding bij de aan- en verkoop van diverse objecten. Enthousiast als het kan, voorzichtig als het moet; dat is waar Ditters Bedrijfsmakelaars B.V. voor staat. Als specialist beschikt Ditters Bedrijfsmakelaars B.V. over een scala van kennis. We hebben ons toegelegd op de vastgoedmarkt in de volle breedte. Of u nu aan het begin van een project staat, of er middenin zit, als NVM-specialist kunnen we u in iedere fase voorzien van ondersteuning en begeleiding.

Het is geweldig om vanaf het begin samen te werken aan een prachtig resultaat. Ditters is vaak al in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe ondernemersplannen.