Aanbod

Hieronder vindt u ons actuele aanbod. Wilt u graag op de hoogte gebracht worden over een specifiek pand? Laat uw gegevens achter en wij praten u zo snel mogelijk bij.

Arkeneel 2

3905 NS Veenendaal
Huurprijs op aanvraag

Luxe en representatieve showroom te huur.
Bent u op zoek naar een showroom om uw bedrijf een stap verder te brengen? Zoekt u een uiterst representatieve ruimte voor uw product? Deze prachtige combinatie van showroom, kantoor- bedrijfsruimte mogen wij u nu aanbieden.

Daam Fockemalaan 22

3818 KG Amersfoort
Te huur € 520 p/m.

Werken in het Eemklooster in Amersfoort? Dat kan!
Verleden en toekomst, mens en natuur, wonen, werken en ontspannen. Alles komt samen in het Eemklooster. Het klooster van Onze Lieve Vrouw ter Eem aan de Daam Fockemalaan is al bijna honderd jaar een begrip in Amersfoort en heeft een nieuwe bestemming als dynamische microstad.

Puntenburgerlaan 84 A t/m E

3812 CG Amersfoort
Te koop € 159.000 – 281.500 k.k.

Op deze bedrijvenlocatie aan de Puntenburgerlaan mogen wij u vol trots deze businessunit aanbieden. Een fraai winkelbedrijf en/of kantoorruimte van wisselende grootte, er is veel mogelijk binnen de bestemming.

Peperstraat 90

2801 RG Gouda
Te koop € 2.225.000 k.k.
482 m²

Bijzonder gemeentelijk- en rijksmonument te koop! In de fraaie historische binnenstad van Gouda ligt dit royale grachtenpand met veel originele details en eigen bedrijfsruimte! Een prachtige kans voor de zelfstandig ondernemer om te vestigen op een unieke locatie of te wonen aan een rustige gracht met alle voorzieningen en gemakken van het centrum op loopafstand.

Newtonstraat 62

4004 KD Tiel
Te huur € 1.275 per maand
155 m²

Splinternieuwe en fraai afgewerkte bedrijfsunit met kantoorruimte (met nieuw keukenblok) verdeeld over twee bouwlagen gelegen op bedrijventerrein Kellen in Tiel! Voor de unit zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Leusderweg 244

3817 KH Amersfoort
Huurprijs op aanvraag
145 m²

Bent u op zoek naar een levendige locatie voor uw praktijk of een bedrijfsruimte?
Stop dan nu met zoeken!

Hoorn 4

6713 KR Ede
Te koop € 695.000 k.k.
125 m²

Wonen met bedrijvigheid. Gelegen op het industrieterrein “de Klaphek” vind je deze kleinschalige bedrijfshal, met specifieke installaties: koeling, vriezer en betegelde wanden ten behoeve van vleesverwerkende industrie. Hiervoor is gelegen een verrassend royaal en vrijstaand woonhuis met maar liefst 6 slaapkamers. Het geheel verkeert in een prima staat van onderhoud, waarbij de woning naar eigen inzicht kan worden gemoderniseerd. In de directe nabijheid van winkels, scholen en het centrum van Ede. Het bestemmingsplan biedt ondernemers veel mogelijkheden. Ideaal object om wonen en werken te combineren! Eventueel ook geschikt als beleggingsobject.

Einsteinstraat 50

3902 HN Veenendaal
Te huur € 120 per jaar
154 m²

Bent u op zoek naar een professionele en inspirerende werkomgeving voor uw bedrijf? Dan is deze kantoorruimte binnen de muren van Ditters Makelaars Veenendaal waarschijnlijk precies wat u zoekt!

Van Tuyllstraat 10

3829 AD Hooglanderveen
VERHUURD
103 m²

Praktijkruimte op de begane grond van ca 103 m² met eigen entree en twee parkeerplaatsen voor de deur in het centrum van Hooglanderveen aan de welbekende Van Tuyllstraat!

Laan der Verenigde Naties 92

6716 JE Ede
VERKOCHT
1.332 m²

Deze locatie in de wijk Rietkampen is geschikt voor de thans geldende bestemming als sportschool met zwembad, maar ook voor herontwikkeling tot woonlocatie. Het vrijstaande pand met een bruto vloeroppervlakte van 1.654 m², gebouwd in 2004, omvat de begane grond, eerste verdieping, tweede verdieping en een souterrain.

Schubertplein 2

6865 EM Doorwerth
VERHUURD
177 m²

Bent u klaar om uw praktijk naar een nieuw en professioneel niveau te brengen? In het gezondheidscentrum Doorwerth is deze ruimte per direct beschikbaar! Fraai gelegen en met een eigen entree, heeft u hier volledig uw eigen ruimte. Het gezondheidscentrum is een begrip in de omgeving, zeer succesvol en reeds gevuld met veel aan elkaar complementaire disciplines.

Weerdestein 377

6714 CR Ede
VERKOCHT
872 m²

Word jij de nieuwe eigenaar van deze sportschool met ruim appartement in Ede? Dit zeer ruime gebouw staat op een perceel van maar liefst 1.050 m² en heeft maar liefst 11 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Stationsweg 89

6711 PM Ede
VERHUURD

Leuke kantoorruimte te huur op de tweede etage van ons karakteristieke kantoorpand aan de Stationsweg 89 in Ede.

Heeft u niet gevonden waar u naar op zoek bent?
Geen zorgen. Wij sluiten graag een nieuwe deal voor u.