Verkoop en verhuur

Natuurlijk mag u van ons verwachten dat we altijd zoeken naar de beste huurder.

Succesvol verkopen of verhuren begint met deskundig advies. Het draait om uw specifieke wensen. Denkt u aan langdurige verhuur? Of overweegt u op termijn het pand zelf te gebruiken? Is het object een investering of bedoeld voor uw pensioen? Zomaar wat vragen die de revu passeren wanneer we het samen gaan hebben over verkopen of verhuren.

Wij luisteren naar uw wensen als vastgoedeigenaar en regelen de rest. Uiteraard zoekt u een goede huurder of koper. Wij zijn op de hoogte van veel zoekers in de markt. De zogenoemde stille verkoop is veelal een zeer beproefd concept waar wij uiterst succesvol in opereren. Wilt u meer weten over onze unieke aanpak? Wij maken graag kennis met u.

Heeft u tijd voor een vrijblijvend kopje koffie?

Hoe wij werken

Een uitgebreid en zorgvuldig plan van aanpak voor uw vastgoed? Samen met ons toegewijde team en uitgebreide netwerk zorgen wij voor een steady plan. Uw belangen, wensen en eisen staan voorop. Na een grondige verkenning van uw situatie, zowel op korte als lange termijn, streven wij niet alleen naar de snelste, maar uiteraard ook naar de beste deal.

Maak van uw droom werkelijkheid.
En dat begint samen met ons aan tafel.

Sluit ons aanbod niet aan bij uw vraag?
Neem contact met ons op, dan kijken wij achter de schermen verder.

Discretie

Voor veel ondernemers is het een schrikbeeld, een bord aan de gevel dat een pand wordt verkocht of verhuurd. Wij werken discreet en achter de schermen aan veel transacties. Of u nu uw bedrijf wilt sluiten of verplaatsen, wij zijn er om u te ondersteunen. Wij helpen u graag om uw vastgoed op een optimale manier over te dragen aan een nieuwe eigenaar of huurder, zonder dat het invloed heeft op uw lopende bedrijfsactiviteiten.

Wij zetten altijd in op een relatie voor de lange termijn.