Ondernemen: wat is de juiste locatie?

Als ondernemer heeft iedere beslissing die u maakt invloed op uw succes op de zakelijke markt. Één van de belangrijkste beslissingen is de keuze voor de vestigingslocatie van uw bedrijf. Uw bedrijfspand en daarmee ook de locatie, zijn hét uithangbord van uw onderneming. Er gaat een uitgebreide overweging vooraf aan deze keuze. Wij helpen u graag op weg.

  1. Een bedrijfspand kent vele vormen
  2. De glazen bol
  3. Strategische synergie

Een bedrijfspand als marketinginstrument
Een bedrijfspand vormt de kern van uw zakelijke strategie. Voor retailers fungeert het als een krachtig marketinginstrument, waarbij de locatie alleszeggend is. Voor transporteurs draait het om de ideale mix van ligging, ruimte, bereikbaarheid en functionaliteit. Kantoren stellen hun eigen eisen, variërend van binnenstad tot snelweg, industrieterrein tot woonwijk. Uw locatie is niet zomaar een plek: het is een strategisch instrument, een opvallend uithangbord of zelfs een sleutel tot het aantrekken van personeel. Bij Ditters BOG begrijpen we dat elke ondernemer unieke antwoorden heeft op deze vitale vragen.

“Wanneer is uw locatie een middel, een uithangbord of een manier om het allerbeste personeel te krijgen?”

Een toekomstbestendig bedrijfspand
Bij het bepalen van de perfecte bedrijfslocatie draait alles om uw onderneming. Kunnen we met de juiste plek winst genereren, kosten besparen of op andere manieren ruimte creëren? Kopen of huren? Flexibiliteit of een vaste stek? Met vragen over uw huidige en toekomstige personeelsbestand gaan we verder dan de standaard. Wij beantwoorden elke vraag weer met twee nieuwe, omdat uw bedrijfslocatie niet zomaar een plek is, maar het kloppende hart van uw onderneming.

Het is zo ontzettend leuk om met verschillende ondernemers te praten, te luisteren en hun mening te horen over hun locatie en hoe ze die beschouwen.”

De locatie van uw toekomstige bedrijfspand
De regio rondom Ede en de prachtige Veluwe biedt ondernemers een unieke mix van voordelen. De strategische ligging, ondersteunend ondernemersklimaat, aanwezigheid van kenniscentra en diversiteit in bedrijfslocaties maken dit gebied een aantrekkelijke plek voor ondernemers. Hier is plaats voor groei, innovatie en een gezonde werkcultuur.

Strategische synergie
Wij denken niet alleen in termen van fysieke ruimte, maar ook aan strategische doelstellingen die behaald moeten worden. De koers van uw onderneming is essentieel en de juiste locatie speelt daarbij een hoofdrol. Of het nu gaat om het naadloos laten aansluiten van het concept bij de locatie of andersom – wij zijn er om mee te denken. Uw bedrijfslocatie de perfecte match laten zijn met uw zakelijke visie. Laten we samen de ideale verbinding creëren tussen uw ondernemerschap en de juiste plek. Wanneer spreken wij elkaar?